Complimentenactie
Onze 'Complimentenactie' is een leuke, positieve en inspirerende actie voor een bijzonder iemand waarmee wij de wereld weer een beetje mooier maken.

Voor wie
?

Mensen die het verdienen krijgen een ‘oprechte waardering’ in de vorm van een complimentenkaart of een balpen met een spreuk én een persoonlijke boodschap. Je kan de complimentenkaart koesteren of doorgeven aan mensen die het ook verdienen.

Doel?
"Waardeer en je krijgt meer!". Toon dus eens extra waardering aan collega's, werknemers, klanten, leveranciers, vrienden, vriendinnen, juffen, meesters, winkelbedienden, baliepersoneel, kassiersters, vrijwilligers en familieleden. Complimenteren doe je niet alleen tijdens de jaarlijkse Nationale Complimentendag op 1 maart.

Complimenteren doe je het gehele jaar door!
Deze positieve actie zorgt voor respect, waardering, een goed gevoel en positieve energie. Iedereen kan wel  wat extra positivisme gebruiken. Een actie m.s.v. Marleen De Baets / De Korf.

Reacties
?

De reacties lopen uiteen van verbazing en sprakeloosheid tot verwondering en grote blijdschap. Het klinkt zo vanzelfsprekend, maar een compliment geven als iets goed gaat, kan grote positieve gevolgen hebben! 
Complimentenactie IN BEELD

"Een klein gebaar, maar toch zo waardevol, hartverwarmend en deugddoend", Trui B.

"Zomaar uit het niets, iemand die zegt dat je goed bezig bent! Super attent!", Steffi DR

"Een kleine attentie, een goed gevoel", Johan DL

"Héél tof, ik heb zoiets nog nooit gekregen!", Riet