Stop met klagen en roddelen - Werken aan klaagvrije werkvloer en samenleving
Ken je ze ook, mensen die bijna de hele dag niets anders doen dan zeuren en klagen? De meesten van ons maken er zich wel eens schuldig aan, alleen zijn we ons er niet langer van bewust dat we het doen. Natuurlijk is het fijn om je hart te luchten, maar het is allesbehalve constructief. Door deze houding verspreiden we negatieve energie en doen we niets aan het probleem.

Hoe stop je met klagen en roddelen?
In een workshop worden we op een intensieve doch speels en interactieve manier bewust van ons gedrag en de woorden die uit onze mond komen. Leerzaam en plezierig, authentiek en praktisch, verbaal en non-verbaal. Wie durft de uitdaging aangaan?

Praktisch
Max. aantal deelnemers lezing: 100
Max. aantal deelnemers workshop: 30

De organisator zorgt voor een flipover. Beamer wordt meegebracht. Deelnemers brengen pen en papier mee.

De workshop duurt 3 uren en kan indien gewenst zeker vertrekken vanuit concrete cases, toegelicht in een voorbereidend gesprek. 

Onze vormingsmedewerker heeft ruim 20 jaar ervaring als management assistant en meer dan 10 jaar in consulting & coaching.

Feedback van B. Vanderstraeten van UZ-Gent (10 september 2018):

"Dank zij jullie organisatie werd de teambuilding van de Centrale opnamedienst uz-Gent met de vorming “ stop met klagen en roddelen” een heel geslaagde onderneming. De lesgeefster, die was echt TOP! Zij paste zonder enig probleem haar vooropgestelde planning aan volgens de noden van dat moment en volgens de feedback van mijn team. Daardoor werd deze vorming heel succesvol ervaren! Ik zal jullie dan ook zeker aanbevelen binnen mijn organisatie uzgent en bij mijn collega leidinggevenden...een echte aanrader. "